Welkom

 Welkom op mijn blog, ik vind het erg leuk dat je komt kijken... Ik schrijf al een tijdje blogs, maar door omstandigheden ben ik er een tijd...

vrijdag 12 augustus 2016

Aardappellasange met mais

Ongeveer 6 personen

Nodig;
1 rode paprika
1 ui
2 eetlepels olie
1 schaaltje rundergehakt (ca. 300 g)
1 blik maïskorrels (crispy, 300 g)
1 pakje gezeefde tomaten (passata di pomodoro, 500 g)
2 eetlepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden (potje à 12 g)
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
100 g gemalen belegen kaas (zak à 175 g)
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken.
Ui en paprika toevoegen en 3 minuten meebakken.
Maïs afgieten.
Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen.
Helft van aardappels in ovenschaal leggen.
Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen.
Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas
bestrooien.
Aardappellasagne in ca. 30 minuten in oven bakken.
Eet smakelijk!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten